lymfedrainageSchone lymfevaten

Door ervaring kwam ik tot de ontdekking, dat er klanten zijn die veel vocht vasthouden. Hierdoor kunnen zij een slechte verbranding hebben. Ze eten weinig, maar komen toch aan.
Een gezonde wijze van afvallen vraagt niet alleen een goede doorbloeding en versteviging van de spieren. Ook een schoon en goed functionerend lymfevatenstelsel is belangrijk. Door getrainde spieren wordt de stofwisseling verhoogd en kan het overtollig vet worden verbrand. Lymfedrainage met de Lymfo balance is dan de oplossing!

Lymfevatenstelsel

Een goed werkend lymfevatenstelsel zorgt voor de afvoer van de daarbij in het lichaam vrijkomende afvalstoffen.
Het lymfevatenstelsel is het belangrijkste afvoerorgaan van ons lichaam. Wanneer het lymfevatenstelsel niet goed functioneert kun je dat bijvoorbeeld herkennen aan het vasthouden van vocht.  Lymfo balance van Slim Studio de Liemers meet eventuele blokkades in uw lymfevatenstelsel en door onze methode worden deze ook opgeheven.

Jouw leefwijze, eetgewoontes, de mate van stress waar je in jouw dagelijkse leven mee te maken hebt, hebben allen invloed op het functioneren van jouw lymfevatenstelsel. Bij veel mensen is er sprake van één of meer blokkades, maar ook als je preventief aan je gezondheid wilt werken dan biedt de Lymfo balance de uitkomst.

Doormeting lymfevatenstelsel

Tijdens de introductiebehandeling wordt jouw lymfevatenstelsel op twintig verschillende lymfeknopen doorgemeten. Jij weet daarna precies of en zo ja waar er blokkades in jouw lymfesysteem aanwezig zijn. Daarna volgt er een ontspannende behandeling. De Lymfo balance behandeling is prima te combineren met andere behandelingen en wordt sterk aanbevolen.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd?
Vragen over de behandelingen of benieuwd of één van deze methodes wat voor jou is?
Vul het onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvende informatie!

In het kort
  • Beter afslanken/vetverbranden
  • Individuele begeleiding
  • Lymfe doormeten en draineren
  • Verwijderen van gifstoffen
  • Verbeteren van het immuun-systeem
  • Tegen vocht vasthouden (oedeem)