Kaneelpakking

Kaneelpakking

De kaneel- algen wikkelmethode is een aangename én zeer succesvolle methode voor het verbeteren van de huid. De speciaal ontwikkelde kaneelcrème heeft, in combinatie met de wikkelmethode, positieve effecten op onder meer figuurcorrectie en de bestrijding van cellulitis en striae.

Na een behandeling voel je jij je zowel lichamelijk als geestelijk helemaal

gesterkt!

Je kunt de kaneelpakking tevens ondergaan na een behandeling met het Myo-balance systeem. Door een optimale doorbloeding van de huidlagen, wordt gezorgd voor een maximale opname van de crème. Hiermee bereik je binnen 30 minuten hetzelfde resultaat als met een losse behandeling van 60 minuten. Of je nu kiest voor een losse behandeling of in combinatie met de Myo-balance, in beide gevallen is de pakking in combinatie met de infrarooddeken. Aangezien de crème optimaal in de huid wordt opgenomen, hoef je je na afloop niet te douchen.

Voeding

Voeding speelt een belangrijk rol bij het behalen van de beste resultaten. Bij Slim Studio de Liemers kun je daarom ook gecoacht worden op het gebied van voeding.

Ook die aanpak is individueel, het gaat om een afgestemd patroon waarmee jij jouw persoonlijke doelstellingen snel kunt realiseren. En daarvoor hoef je echt niet alles te laten staan.

Lees hier meer over onze gezonde leefstijl.

In het kort
  • Een mooie en strakke huid
  • Bestrijdt cellulitis en striae
  • Positief effect op figuurcorrectie
  • Afbraak van overtollig vet
  • Betere doorbloeding

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd?
Vragen over de behandelingen of benieuwd of één van deze methodes wat voor jou is?
Vul het onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvende informatie!