De werkwijze

De werkwijze zal variëren van de soort begeleiding.

De verschillende mogelijkheden zijn:

  • Individueel advies en begeleiding
  • Groepssessies en workshops (voor particulieren en bedrijven)
  • Online begeleiding

Individuele begeleiding

We beginnen met een intake gesprek. In dit gesprek zal gekeken worden naar de dagelijkse eet en leefgewoonten. Na het opstellen van een eet-dagboek (voedingsanamnese) zal een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie zoals werk, activiteiten, maar ook je wensen en persoonlijke doelen. Samen gaan we kijken hoe we jouw doel succesvol kunnen behalen. Want wat voor jou werkt, werkt niet altijd voor een ander.

Verder zul je alles leren over gezonde en gevarieerde voeding en beweging en hoe dit het beste past in jouw leven. Met als hoofddoel een gezonde leefstijl. Ook zal er aandacht worden besteed aan het weerstaan van verleidingen, moeilijke momenten,  innerlijke motivatie en alle andere gedragingen  t.o.v. voeding en beweging. In het begin zal deze begeleiding wekelijks plaats vinden, later bouwen we dit af. Afhankelijk van de behoefte zal de begeleiding tussen de 6 en 10 sessies zijn. Informeer naar de mogelijkheden via info@slimstudiodeliemers.nl. Ik help je graag verder.

Groepssessies en workshops

Groepssessies en workshops zullen een paar keer per jaar worden georganiseerd. Deze zijn vooral gericht op gezonde en gebalanceerde voeding. Wat is gezond, wat moet je dagelijkse voeding bevatten en wat kan je beter alleen incidenteel eten. Dit met als doel een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Afhankelijk van de vragen en persoonlijke doelen die de groep heeft kunnen bepaalde onderwerpen specifieker worden belicht.

Online begeleiding

De werkwijze voor online begeleiding is vergelijkbaar met de individuele begeleiding. Echter zal de communicatie van deze vorm van begeleiding voornamelijk via internet (b.v. via skype) of mailcontact zijn. Er kan voor deze vorm van begeleiding worden gekozen door mensen die minder mobiel zijn, niet in de buurt wonen, of gewoon voor diegene die dit prettiger vinden. Een combinatie van deels “face to face” individuele begeleiding en deels online is uiteraard mogelijk.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd?
Vragen over de behandelingen of benieuwd of één van deze methodes wat voor jou is?
Vul het onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvende informatie!