SOS Lifting Pen

SOS Lifting Pen is de innovatieve directe corrigerende hulp met blijvend effect.

Plantencollageen in combinatie met krachtige plantenextracten helpen het uiterlijk van rimpels en lijnen onmiddellijk te verbeteren. Extracten van edelweiss, hibiscus en lotusbloemen kunnen de bloedcirculatie stimuleren, de celactiviteit verhogen en de huid er jonger en vitaler doen uitzien. Strijk de pen eenvoudig langs storende rimpels en bewonder het resultaat.

Hiermee laat je rimpels in een paar minuutjes verdwijnen! Hier kan geen Botox of Filler tegenop! Kan zelfs over make up aangebracht worden!

Natural Sun Capsules

De Natural Sun Capsules bevatten hoogwaardige, volledig plantaardige extracten van wortels en Dunaliella-algen, die natuurlijke carotenoïden bevatten, waaronder natuurlijk beta-caroteen. Per dagelijkse dosis (2 capsules) zijn 20 mg natuurlijke carotenoïden inbegrepen. De Dunaliella-algen groeien voornamelijk in zoutmeren in Australië en vormen door het intense zonlicht een zeer hoog gehalte aan natuurlijke carotenoïden, die tot de bioactieve plantaardige stoffen en het antioxiderende effect behoren.

Beta-caroteen neemt ook het voortouw als voorloper van vitamine A belangrijke taken in het lichaam. Tenzij carotenoïden worden omgezet in vitamine A, worden ze voornamelijk opgeslagen in de huidcellen. Hier kunnen de carotenoïden hun beschermende antioxidantmogelijkheden direct ontwikkelen.

Hollywood Body Gold

Hollywood Body Gel laat je lichaam schitteren en stralen.

De innovatieve Body Gel bevat kruidencollageen en waardevolle fytochemicaliën, die helpen om de huid van uw lichaam te verstevigen en een gelijkmatige uitstraling met charisma te geven. Extracten van het vlees van de Kigelia Afrikana-boom zijn het geheim van Afrikaanse vrouwen voor een mooie, stevige en jeugdige huid. Extracten van tijgergras en klimop werken synergetisch samen met Tamanu-olie, die een doffe huid activeren en een uniek gevoel van welzijn geven. Laat je inspireren door deze innovatieve Hollywood Body Gel met glitter en feel-good effect.

IJzer Curry Complex

De IJzer Curry Complex-capsules bevatten een extract van curryblaadjes met een natuurlijk ijzercomplex. Het natuurlijke ijzercomplex wordt meestal zeer goed verdragen. Eén capsule bevat 15 mg ijzer, waarmee 107% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid wordt bedekt.

Het natuurlijke ijzercomplex bevat geen agressieve ijzerionen die het maagslijmvlies irriteren, zeer goed in het bloed worden opgenomen en langer blijven hangen.