Een nieuw jaar, een nieuw begin

Hallo allemaal,

Een nieuw jaar is begonnen en ik wens jullie een heel gezond en fijn jaar toe.

Hebben jullie dat ook dat je tijdens een vakantie heerlijk tot rust komt en dan de mooiste plannen in je naar boven komen? Bij mij was dat in ieder geval tijdens de afgelopen Herfstvakantie in Oktober wel zo.

Ik ben namelijk zelf al een tijdje onder behandeling van een gewichtsconsulente. Ja, ook ik heb die bewuste stok achter de deur nodig. Tot mijn grote schrik kwamen wij er achter dat mijn stofwisseling volledig ontregeld was. Dit is het gevolg van het vele jojoën, gebruiken van supplementen, maaltijdvervangers, etc. Om de stofwisseling weer goed op gang te helpen moest ik gezonde dagelijkse huis, tuin en keuken voedingsmiddelen gaan eten. Gedurende 6 weken kreeg ik steeds te horen dat ik te weinig at. Heel  bijzonder, want ik wist niet wat mij over kwam. Ik mocht weer brood en macaroni eten, er kwam weer hagelslag op mijn brood, maar alles met mate. Ondertussen ben ik 10 kilo kwijt en is er een hele andere wereld voor mij open gegaan en voel ik mij fit en vrolijk.

Het is geweldig om te ervaren dat ik niet mee hoef te doen met alle hypes en trends rondom voeding om gewicht te verliezen. Dat ik met normale voeding en een gebakje of een patatje op zijn tijd ook heel goed bij mijn doel kan komen. En op de lange termijn nog veel goedkoper, leuker en effectiever ook!

Genieten is niet fout en zelfs heel gezond. Dat wil ik je echt meegeven. Eet normaal, drink eens een wijntje en geniet. Dat is de route naar een lijf dat lekker in zijn vel zit, met bijhorend geluksgevoel.

Vanaf nu zijn jullie nog steeds of opnieuw van harte welkom in mijn salon, maar nu met een ander concept. De Myo balance en de Lymfo balance blijven vertrouwde systemen in mijn salon. Natuurlijk wil ik jullie mee laten delen in mijn enthousiaste ommezwaai en heb daarom een aantal  leuke aanbiedingen bedacht.  Neem even een kijkje op mijn website.

Slim Studio de Liemers

Wil jij slank worden met een relaxte, lekkere levensstijl? Wil jij nog wat kilo’s kwijt voor de die heerlijke vakantie? Kom jij er na elke afval poging  achter dat je zwaarder bent geworden dan voordat je aan die poging begon?

Maak dan nu een keuze uit de aanbiedingen en bel of mail mij voor een afspraak!

Wij gaan dan samen de weg in naar een levenslange gezonde levensstijl.

Groetjes Ineke