ByeByecellulite

De eerste creme die echt werkt!  In Duitsland is ByeByeCellulite al 2 jaar het best verkochte product tegen cellulite en ook in Nederland is dit product booming,

Zet je scepsis opzij en kom gratis testen. Al na 4 uurtjes zie je de eerste effecten, maar ook bij langer gebruik zullen je benen steeds mooier worden!  Twee keer per dag ByeByeCelullite aanbrengen op een gereinigde huid.  1 pot ByeByeCellulite bevat 200 ml. en is goed voor een hele maand.

Wij adviseren -afhankelijk van de mate- een kuur van 1 tot 3 maanden.

ByeByeCellulite® bevat unieke werkstoffen met een 6-voudige werking.

De 6-voudige werking

  1. Verbetering van de doorbloeding
  2. Verbetering van de verzorging van de huid
  3. Egaler huidbeeld (minder “putjes”)
  4. Versteviging van de huidstructuur
  5. Verbetering van de elasticiteit van de huid
  6. Harmoniseren van het huidbeeld

ByeBye Cellulite maakt vrouwen blij om eindelijk van hun cellulitis (sinaasappelhuid) af te komen. Maar ook om de kipfiletjes aan armen weer strakker te maken, het buikvet te doen verminderen of de rimpels te laten verdwijnen.

Kijk zeker ook eens naar de andere producten van dr. Juchheim zoals de Lipo Sculp -super in combinatie met cryolipolyse- voor centimetervlies of de 3D Bodylift Ultra Firming Body Creme voor versteviging.

We kunnen je verschillende crèmes laten proberen: de Bye Bye Cellulite en de Xtreme 4 minutes lift (voor de rimpeltjes) hebben het snelste effect. Geen facelift, geen injecties: gewoon crème!

Wil je gratis en vrijblijvend proberen? Maak snel een afspraak en laat je verbluffen!

Je kunt ByeByeCellulite ook via onze dr. Juchheim webshop bestellen.

Website Dr. Juchheim Liemers

Wil je geen verzendkosten betalen? Koop ByeByeCellulite dan gewoon bij ons.

Wil je minimaal 25% korting op alle producten? Schrijf je dan in (ik help je hier graag bij) en je hebt dan niet alleen voor jezelf een mooie korting maar je kunt ook je vrienden en kennissen blij maken.

byebye