Nieuw: producten van Dr. Juchheim.

 

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts in Munchen en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa. De producten van Juchheim Cosmetics zijn onderscheidend, omdat:     

  • Ze aantoonbaar werken op de langere termijn, maar ook zorgen voor een direct zichtbaar effect!
  • Ze gebaseerd zijn op hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediënten, zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten (gebaseerd op de Ayurvedische leer).
  • Ze bevatten geen hormonen, parabenen of paraffine en zijn dierproefvrij.

De producten van Juchheim Cosmetics variëren van de bestseller crème ‘ByeByeCellulite’ tot anti-aging producten voor gezicht, ogen en hals. Bovendien is er een breed aanbod van huidverbeterende lichaamsproducten. Naast de cosmeticaproducten biedt dr. Juchheim ook lifestyleproducten aan, waaronder complete levensstijlprogramma’s en supplementen.

 

ByByeCellulite gratis testen, klik hier?

Voordat je een pot bij ons koopt, willen we eerst testen of het bij jou werkt. Als je in de omgeving van Zevenaar woont, kom je naar ons. We maken je huid schoon, we maken een foto, die appen we naar je, we smeren je in en dat was het. Na 2 tot 4 uur maak je zelf een nafoto, die stuur je weer naar ons en we zetten de foto’s naast elkaar. Die ontvang je weer van ons en dan mag je zelf oordelen.

We komen naar jou toe!

Woon je verder weg, dan kan je er natuurlijk een vriendinnenuitstapje van maken. Kom je eerst bij ons smeren, daarna ga je lekker Arnhem of Doetinchem in om te shoppen en kom je nog even langs voor de nafoto en kan je een pot meenemen. Uiteraard kunnen we hem ook naar je opsturen.

Wil je dat wij graag naar jou toe komen voor een ‘smeerparty’ nodig dan tussen de 5 en 10 vrouwen uit  en we komen naar jou toe!

 

Dr. Juchheim